Hoe het allemaal begon.

 Het Arabierenvirus is bij mij gekomen toen de merrie van een vriendin een veulen had gekregen, waar ik natuurlijk gelijk verliefd op was. Toen Fanon (Neon x Fazara) 5 maanden oud was heb ik hem gekocht en 22-jaar heel veel plezier met hem gehad. Hij was super veelzijdig want ik heb alles wel met hem gedaan dressuur, springen, shows, endurance, ringsteken enz. Op 5 juli 2008 moest ik hem ivm ernstig hartfalen in laten slapen. Ondanks dat ik Sabiya (14-jarige Arabische merrie) en Bram (25-jarige shetlander) nog had, miste ik heel erg het speciale van een hengst.

Toen begon de zoektocht naar een geschikte kandidaat. Na verschillende veulens bekeken te hebben kwam ik op het internet een foto van Fayyim tegen die te koop stond. Ik was eigenlijk gelijk verliefd en hij had ook goede bloedlijnen dus een afspraak gemaakt om hem te gaan bekijken. Wat ik bij de andere veulens die ik gezien had miste, was er nu gelijk wel, die speciale klik. Toen bleek dat hij op mijn verjaardag geboren was en eigenlijk al verkocht was maar niet opgehaald, wist ik ’t zeker: this is ment to be!!

Na 2 lange maanden wachten stond hij eindelijk bij mij op stal en kwam hij de rest van 't beestenspul gezelschap houden. Tot op de dag van vandaag geniet ik nog elke dag van hem.

 

Dit zijn de foto's van de advertentie waarin Fayyim te koop stond.

Liefde op het eerste gezicht !